onsdag 8. desember 2010

Onsdag 8.desember 2010



22 dager igjen til 2010 er fortid. Vi går da inn i et nytt år, 2011, som blir veldig spennende. Siste nytt er at Sula har fått Eurotour i 2011, og det er vi selvfølgelig veldig glade for og vi lover at vi skal lage et like bra arrangement neste år. Hjemme i Ålesund snør det som aldri før, og her i Oslo er det like kaldt og litt snø. I dag har jeg vært på trening på Olympiatoppen... Motivasjonen var ikke på topp i dag, men jeg reiste på trening og gjorde det beste ut av det. Jeg gikk hvertfall gjennom dagens program uansett:) Resten av dagen har gått med til et ærend på Linderud sammen med Eirik og puttetrening. Puttetrening er i regi av Stovner Frisbeeklubb, og er hver onsdag 1930-2100 på Veitvet Skole. Det møtte opp tre mann, Espen, Lars og meg. Men vi lot oss ikke stoppe av oppmøtet! Vi tok et par puttekonkurranser og drivet litt i en tjukkas...

5m - 28/30
6m - 22/30
7m - 21/30

Konsentrasjonen var ikke helt på topp i dag... Bommer fryktelig mange lavt venstre... Men det var jo så gale at jeg går og graver meg ned i snøen...;)

1 kommentar:

Anonym sa...

det var godt å sjå live bilder av Espen. Eg saknar han. Eg har berre dei bilda han har sendt til meg og dei begynner å bli litt slitte, somme plasser.

x
god jul